Про результати участі вихованців Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» у Всеукраїнському конкурсі командного розв’язування математичних головоломок

Наприкінці листопада 2023 року в дистанційному форматі (онлайн платформа Google Classroom) відбувся Всеукраїнський конкурс командного розв’язування математичних головоломок у межах Відкритої освітньої лабораторії Малої академії наук України.
Захід призначений для здобувачів освіти 8-11 класів, які прагнуть розвивати свої математичні та креативні здібності. Команди розподілялися на дві ліги: середня (8 – 9 класи) та старша (10 – 11 класи). Кожна команда, що брала участь, мала від двох до чотирьох учасників та обов’язково визначала свого капітана.
Комунальний заклад «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» представляли вихованці гуртка «Математика» (керівник Бондаренко І.С.). Були сформовані 3 команди. З учнів 10 – 11 класів – «Квартет «Нокіа»» та «Конструктор чисел»; з учнів 8 – 9 класів – «ХЛ 89».
Головоломки та завдання конкурсу виявилися цікавими, витонченими та креативними. Важливим компонентом конкурсу була можливість командам демонструвати свої таланти та навички в рішенні нестандартних завдань. Учасники не лише розвивали свої математичні здібності, але й знаходили практичне застосування своїм знанням у житті.
Після п’ятиденного захопливого марафону головоломок та математичних викликів усі 3 команди нашого закладу посіли перші місця у своїх вікових категоріях.
Вітаємо учасників команд та їх керівника!